“Lenovo Introduceert Moto G5 Op 26 Februari”

HelloMoto-Lenovo-26-februari-Moto-G5Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, heeft uitnodigingen naar de internationale pers verstuurd waaruit we kunnen opmaken dat de fabrikant op 26 februari een nieuwe Moto-toestel zal presenteren. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de Moto G5.

De introductie van de nieuwe Moto-smartphone zal op zondag 26 februari in Barcelona plaatsvinden, vlak voor de opening van het Mobile World Congress. Het is vrij duidelijk dat Lenovo de Moto-serie wil uitbreiden, maar om welk toestel het gaat heeft de fabrikant niet bekend gemaakt.

motorola-moto-g5-plus

Vorige week doken op een Roemeense tweedehands verkoopsite echter verschillende foto’s op van een Moto G5 “prototype”. Hierdoor gaan we ervan uit dat dit de Moto-smartphone is die op 26 februari zal worden gepresenteerd.

Volgens de geruchten draait de Moto G5 op Android 7.0 en beschikt de smartphone onder andere over een 5,5-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 625 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3080mAh accu en een micro-usb-aansluiting.

Aangezien er recentelijk geen informatie van andere Moto-toestellen zijn uitgelekt, kunnen we momenteel niks anders zeggen dan dat we de Moto G5 op 26 februari te zien krijgen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.