HTC U 11 Teaser Demonstreert 360 Graden Geluid

HTC-U-11-teaserHTC zal over enkele dagen de HTC U 11 presenteren, maar tot die tijd kunnen we genieten van een nieuwe video-teaser die HTC zojuist heeft gedeeld. Uit de video kunnen we opmaken dat de smartphone in 360 graden geluid kan opnemen.

HTC komt binnenkort met een opvallende smartphone met een nieuwe techniek, genaamd Edge Sense. Met deze techniek is het mogelijk om de HTC U 11 te bedienen via de aanraakgevoelige randen van de behuizing. Dit kan door middel van swipe- en knijpbewegingen.

De Taiwanese fabrikant heeft zojuist een nieuwe teaser geplaatst op YouTube, waaruit we kunnen opmaken dat de HTC U 11 over nog een andere unieke eigenschap beschikt. Zo lijkt het mogelijk om geluid in 360 graden op te nemen.

Volgens eerdere geruchten beschikt de HTC U 11 verder over een 5,5-inch display met een Quad HD-resolutie, een Qualcomm’s Snapdragon 835-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.