“Samsung Werkt Aan Nog Meer Opvouwbare Smartphones”

Samsung-Galaxy-Fold-kleurenSamsung heeft vorige maand de Galaxy Fold geïntroduceerd, de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf. Volgens bronnen zou de Zuid-Koreaanse fabrikant echter werken aan nog twee andere smartphones met een vouwbaar scherm.

De Samsung Galaxy Fold beschikt over een 7,3-inch Infinity Flex Display die tevoorschijn komt wanneer je de smartphone als een boek openklapt. Aan de buitenkant vinden we een 4,6-inch scherm waarop belangrijke informatie te zien is wanneer je het grote scherm niet gebruikt. De Galaxy Fold verschijnt in het tweede kwartaal op de markt, maar Samsung zou nu al werken aan twee andere vouwbare smartphones waarbij het vouwbare scherm, net als bij de Huawei Mate X, aan de buitenkant van de smartphone is geplaatst.

huawei-mate-x

Dit schrijft de website Bloomberg op basis van insiders. Daarnaast zou Samsung werken aan een opvouwbare smartphone die te vergelijken is met de klaptelefoons van vroeger, waarbij het scherm in de lengte vouwt. Samsung heeft zelf nog niet gereageerd op deze geruchten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.