OnePlus Rolt Google Assistant Nu Uit Voor OnePlus 3 en 3T

OnePlus 3TOnePlus heeft via Twitter laten weten dat de Chinese fabrikant is begonnen met de uitrol van Google Assistant voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. De update zal in fasen worden uitgerold.

Slechts drie weken nadat Google heeft aangekondigd dat Google Assistent ook naar andere Android-toestellen zal worden uitgerold, is OnePlus begonnen met de uitrol van de slimme assistent voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Volgens OnePlus Support hoef je alleen Google apps en Google Play Services te updaten om gebruik te kunnen maken van Google Assistent.

Doordat OnePlus de update in fasen uitrolt is het mogelijk dat de slimme assistent op dit moment nog niet voor jouw toestel beschikbaar is. OnePlus belooft echter dat de update ‘binnenkort’ voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Twitter OnePlus Google Assistent

OnePlus doet het de laatste tijd erg goed als we puur kijken naar de updates die de fabrikant uitrolt. Zo ontvingen de OnePlus 3 en 3T als één van de eerste toestellen een update naar Android 7.1. Ook liet Google eerder deze week weten dat de OnePlus 3 één van de veiligste Android-smartphones is, omdat de fabrikant de smartphone regelmatig voorziet van de nieuwste beveiligingsupdates.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.