“Dit Zijn De Kleurenopties en Prijzen Van Samsung Galaxy S8”

Samsung Galaxy S8 kleurencombinatiesSamsung zal op 29 maart zijn nieuwste vlaggenschip introduceren, maar we weten nu waarschijnlijk al in welke kleurencombinaties de Galaxy S8 op de markt zal verschijnen. Ook is de Galaxy S8 al opgedoken in een Nederlandse webwinkel voor een prijs van €811,95.

Op Twitter is een persafbeelding geplaatst door de bekende lekker Evan Blass. Hierop zien we de Galaxy S8 in de kleuren zwart, glanzend zwart, grijs, blauw, grijs met paarse tint en goud. De kleuren aan de achterkant zijn verschillend, maar volgens de bron is de bezel rondom het scherm altijd zwart.

samsung-galaxy-s8

Evan Blass plaatste ook een render waarop Galaxy S8 in de kleur ‘Black Sky’ te zien is. Deze uitvoering zal volgens de bron op de Amerikaanse markt verschijnen.

De geruchten spreken al maanden over een 5,8-inch scherm voor de Galaxy S8 en een 6,2-inch scherm voor de Galaxy S8+. Dankzij de beeldverhouding van 18.5:9 zijn de toestellen echter niet veel groter dan hun voorgangers. Hieronder is goed te zien hoe groot de toestellen zijn in verhouding met hun voorgangers.

Galaxy S8 afmetingen

Prijs Galaxy S8
Volgens de berichten zal de Galaxy S8 ongeveer 100 euro duurder worden dan de Galaxy S7. Het lijkt er op dat webwinkels dit gerucht serieus nemen, aangezien de Nederlandse webwinkel 2Call de Galaxy S8 al op hun site hebben geplaatst voor een adviesprijs van €811,95. De Galaxy S7 verscheen bij de lancering op de markt voor €699,- euro. De Galaxy S8+ zal waarschijnlijk nog eens 100 euro meer kosten.

Galaxy-S8-call2

Hoogstwaarschijnlijk beschikken de Galaxy S8 en Galaxy S8+ over een Exynos 8895-chipset of Qualcomm Snapdragon 835-processor, afhankelijk van de regio. Verder zijn de toestellen uitgerust met 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een irisscanner en een waterdichte behuizing (IP68).

via [techtastic en nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.