Nu Ook Afbeelding Coral Blue Samsung Galaxy S9+ Gelekt

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue renderEerder deze week deelde de tech-lekker Evan Blass op Twitter een afbeelding waarop de Galaxy S9 en Galaxy S9+ in de kleur Lilac Purple te zien zijn. Evan Blass heeft nu een nieuwe afbeelding gedeeld waarop de Coral Blue-variant te zien is.

Er zijn de afgelopen dagen een handvol afbeeldingen uitgelekt waarop Samsung’s aankomende Galaxy S9 en Galaxy S9+ te zien zijn. Hierdoor weten we al vrijwel alles over het design van Samsung’s nieuwe vlaggenschip-smartphones. Samsung zal de toestellen op 25 februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona presenteren.

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue

De Galaxy S9 beschikt volgens de geruchten over een 5,8-inch scherm en de Galaxy S9+ over een 6,2-inch scherm. Beide schermen hebben een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. Intern vinden we een Exynos 9810-soc, 4GB (S9) of 6GB (S9+) werkgeheugen en tot 128GB opslagruimte. De Galaxy S9 heeft een enkele camera met variabele diafragma aan de achterkant terwijl de Galaxy S9+ is uitgerust met een dual-camera. De smartphones draaien op Android 8.0 (Oreo).

Samsung zal de smartphones op 25 februari officieel introduceren. Vanaf 1 maart kunnen consumenten een pre-order plaatsen. De smartphones zullen op 16 maart in de winkels verschijnen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.