Elephone Toont Prototype Van Smartphone Zonder Randen

Elephone-randloze-smartphoneDe Chinese fabrikant Elephone heeft via een Twitter-bericht een prototype getoond van een smartphone zonder randen rondom het scherm. De smartphone heeft veel weg van de Mi Mix.

Op Twitter heeft Elephone een render geplaatst van een nieuwe smartphone. Dit toestel heeft aan de zijkanten en aan de bovenkant van het scherm “geen” rand. In de Tweet geeft de Chinese fabrikant ook aan dat het gaat om een scherm met een beeldverhouding van 18:9, dit is het zelfde als het scherm op de LG G6.

Uit de onderstaande foto’s kunnen we opmaken dat de smartphone van Elephone, in tegenstelling tot de Mi Mix, wel beschikt over een fysieke knop onder het scherm. Er zijn waarschijnlijk ook capacitieve knoppen aanwezig, aangezien er geen on-screen knoppen te zien zijn op de foto’s. De selfiecamera lijkt te zijn geplaatst in de rechter onderhoek. 

Het gaat hier wel om een prototype, waardoor onder andere het uiterlijk uiteindelijk nog kan worden aangepast. Wij houden de berichten over deze opvallende smartphone de komende tijd in ieder geval goed in de gaten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.