“Xiaomi Mi 6 Krijgt Dubbele Camera en 6GB Werkgeheugen”

Xiaomi Mi5Xiaomi zal morgen de Xiaomi Mi 6 presenteren, maar vlak voor de officiële introductie zijn er weer gegevens uitgelekt. Zo is er een teaser video verschenen en een foto van de achterkant gelekt. Hieruit kunnen we opmaken dat de smartphone onder andere beschikt over een dubbele camera aan de achterkant en 6GB werkgeheugen.

De Xiaomi Mi 6 krijgt volgens de Chinese fabrikant drie upgrades ten opzichte van de Mi 5. Zo krijgt de smartphone een dubbele camera aan de achterkant, 6GB werkgeheugen in plaats van 4GB werkgeheugen en nog een derde upgrade. Het is echter niet duidelijk wat de derde upgrade zal zijn.

Op de Chinese website Weibo is een foto verschenen waarop de losse achterkant van Xiaomi Mi 6 te zien is. Hier zien we drie gaten die zullen worden gebruikt voor een dubbele camera met een verticale flitser. De achterkant lijkt een hoge glans te hebben.

Xiaomi-Mi-6-achterkant

Volgens de geruchten beschikt de Xiaomi Mi 6 verder over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Snapdragon 835-processor, een waterdichte behuizing en een USB C-poort. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting is niet aanwezig. De normale uitvoering gaat naar verwachting over de toonbank voor 290 dollar, terwijl de premium uitvoering een adviesprijs meekrijgt van 435 dollar.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.