Details LG G6 Mini Gelekt

LG G6Uit interne documenten blijkt dat de Zuid-Koreaanse fabrikant LG werkt aan een kleinere versie van de LG G6. De LG G6 mini krijgt waarschijnlijk een 5,4-inch display met een beeldverhouding van 18:9.

TechnoBuffalo zou interne documenten hebben ingezien waarin staat dat LG werkt aan een kleinere versie van de LG G6. Er is nog geen officiële naam voor de smartphone, maar “LG G6 mini” klinkt als een voor de hand liggende keuze. De LG G6 mini krijgt dezelfde beeldverhouding als zijn grotere broer, maar beschikt over een 5,4-inch scherm, inplaats van een 5,7-inch scherm.

De LG G6 mini heeft een screen-to-body ratio van iets onder de 80 procent. De beeldverhouding van 18:9 zorgt ervoor dat het scherm wat langer is, maar ook een stukje smaller. Hierdoor is de LG G6 mini ongeveer even smal als een toestel met een 5,2-inch scherm.

LG heeft in het verleden ook een kleinere uitvoering van de LG G4 op de markt gebracht. Deze zogeheten LG G4C had wel aanzienlijk mindere specificaties dan de reguliere LG G4. Hopelijk is dit niet het geval bij de LG G6 mini, want er zijn genoeg mensen die interesse hebben in een kleiner toestel met krachtige specificaties.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.