Galaxy C10: “Eerste Samsung Smartphone Met Dubbele Camera”

samsung-galaxy-c5Als we de laatste geruchten mogen geloven zal de Galaxy C10 de eerste Samsung-smartphone worden met een dubbele camera. Ook beschikt de smartphone over een Bixby-knop.

Dubbele camera
Fabrikanten als Huawei, LG en Apple voorzien hun toestellen met een dubbele-camera, die verschillende functies met zich mee brengen. Zo kun je bijvoorbeeld inzoomen zonder kwaliteitsverlies en is het mogelijk om zelfs na het maken van de foto de focus bij te stellen.

De smartphones van Samsung beschikken allemaal nog over een normale camera, maar daar komt volgens de laatste geruchten binnenkort mogelijk verandering in. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou volgens de geruchten namelijk al hebben gewerkt aan een dubbele camera voor de Galaxy S8, maar Samsung zou op het laatste moment hebben besloten om de Galaxy S8 toch uit te rusten met een standaard camera. Nu Samsung de ontwikkelingen van de dual-camera heeft afgerond kunnen we snel een toestel verwachten die is uitgerust met deze camera.

Naar verwachting krijgt onder andere de Galaxy Note 8 een dual-camera, maar volgens Chinese bronnen krijgt de Galaxy C10 ook dubbele camera. De Galaxy C10 met versienummer “SM-C9150” zal als eerste op de markt verschijnen en krijgt volgens de bronnen een verticaal gepositioneerde dubbele camera aan de achterkant.

Overige specificaties
De Galaxy C10 beschikt verder vermoedelijk over een Qualcomm Snapdragon 660-processor, een vingerafdrukscanner aan de voorkant, een metalen behuizing en een speciale Bixby-knop. Met deze knop kunnen gebruikers de virtuele assistent van Samsung oproepen. 

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.