Open Beta 17/8 Beschikbaar Voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

OnePlus 3T Midnight Black-editieVanwege de hype rondom de aankomende OnePlus 5 zouden we bijna vergeten dat een hoop mensen nog met plezier de OnePlus 3 en OnePlus 3T gebruiken. Deze mensen ontvangen natuurlijk graag de nieuwste updates en een nieuwe versie van Oxygen OS zal dan ook snel worden uitgerold.

De OnePlus 3 en OnePlus 3T krijgen een nieuwe update. Het gaat nog niet om de nieuwste versie van Android, maar om een nieuwe versie van Oxygen OS. De Open Beta 17/8 brengt een aantal verbeteringen met zich mee, waaronder Ambient Display 2.0 en Lift Up Display. Deze functies zorgen ervoor dat het scherm van de smartphone niet automatisch aan gaat als je de smartphone alleen uit je broekzak haalt en dat notificaties worden getoond zodra je de smartphone naar je gezicht brengt.

Ook is er een nieuwe lettertype toegevoegd speciaal voor OnePlus. Deze lettertype is alleen beschikbaar in het Engels, Chinees en Japans. Verder is de beveiligingsupdate van 1 mei toegevoegd en zijn er verbeteringen toegevoegd aan de recorder en de file manager.

De beta-versie is alleen beschikbaar voor mensen die weten hoe ze hun toestel moeten flashes. Wanneer de officiële update zal worden uitgerold is nog niet bekend.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.