Xiaomi Mi Band 2 Tijdelijk Verkrijgbaar Voor Slechts €17

Xiaomi-Mi-Band-2-reviewSmartwatches zijn misschien niet zo populair als fabrikanten enkele jaren geleden voorspelden, maar fitness trackers zijn wel razend populair. Zo hebben wij eerder dit jaar de Xiaomi Mi Band 2 getest, die ik persoonlijk nog elke dag gebruik. Deze fitness tracker is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €17.

De Xiaomi Mi Band 2 is een goedkope fitness tracker die onder andere is uitgerust met een hartslagmeter, een waterdichte behuizing en een lange accuduur. Uit onze review bleek dat de accu tot wel 50 dagen mee gaat op één acculading. De Mi Band 2 is dan ook niet voor niks één van de meest populaire fitness trackers ooit.

Via een bijbehorende smartphone-app worden alle gegevens, zoals het aantal gezette stappen, de verbrande calorieën, de gelopen afstand en je slaappatroon bijgehouden. Het display van de Mi Band 2 zelf geeft onder andere de tijd/datum, hartslag, stappen, calorieën en accuduur weer.

Mocht je nog niet in het bezit zijn van de fitness tracker, dan kun je de Mi Band 2 hier tijdelijk bestellen voor slechts $19,99, omgerekend ongeveer €17.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.