Samsung Introduceert Drie Nieuwe Galaxy J-smartphones

samsungSamsung heeft via een persbericht drie nieuwe smartphones voor in de Galaxy J-serie aangekondigd. De nieuwe Galaxy J7, J5 en J3 beschikken onder andere over een metalen behuizing en een verbeterde camera.

De nieuwe Galaxy J7 beschikt over een premium behuizing, een HD Super AMOLED scherm, 3GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een vingerafdrukscanner.

De Galaxy J5 beschikt grotendeels over dezelfde specificaties. De vernieuwde versie heeft een krachtigere 1,6GHz processor, een vingerafdrukscanner en 16GB uitbreidbare geheugen. De Galaxy J3 heeft nu ook een premium behuizing en een betere camera, maar er is geen vingerafdrukscanner aanwezig. Zowel de Galaxy J5 als de Galaxy J3 hebben 2GB werkgeheugen.

De Galaxy J-serie is een van onze bestverkopende smartphoneseries in Europa,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de combinatie van het vernieuwde design van de J-serie, de superieure cameratechnologie en de verbeterde functies zowel bij bestaande als toekomstige gebruikers in de smaak zullen vallen. De Galaxy J-smartphones zijn fraai ontworpen en krachtig voor een betaalbare prijs.

De Galaxy J5 verschijnt in juni op de markt voor een adviesprijs van € 279,-. In juli kunnen we de Galaxy J7 kopen voor een adviesprijs van € 339,-. Samsung zal de Galaxy J3 in augustus uitbrengen voor een adviesprijs van € 219,-. Alle toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *