Essential Phone Gespot In Het Wild

Essential-Phone
Eind vorige maand introduceerde Andy Rubin, de oprichter van Android, de eerste smartphone van zijn bedrijf Essential. De zogeheten Essential Phone is een opvallende smartphone zonder randen rondom het scherm. Dit toestel is nog niet op de markt, maar is al wel gespot in het wild.

Via Snapchat is een video opgedoken, van een Snapchat-gebruiker die iemand ziet die de Essential Phone gebruikt. We zien duidelijk het vrijwel randloos scherm met de statusbalk die om de front-camera verwerkt zit. Volgens de persoon die de video online heeft gezet had de gebruiker van de Essential later door dat hij was gefilmd, dus besloot hij om de volgende halte meteen uit te stappen. Het is niet duidelijk of we in de video een prototype zien of de afgeronde versie van de Essential Phone.

De Essential Phone beschikt onder andere over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een aansluiting voor hardware-modules. De smartphone komt voorlopig alleen in de Verenigde Staten op de markt. Over een lancering in Europa is nog niks bekend.

Essential-Phone

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.