“OnePlus Komt Met Gouden Versie OnePlus 5”

oneplus-3-goldOnePlus heeft onlangs de OnePlus 5 geïntroduceerd in de kleuren grijs en zwart. Volgens de geruchten werkt de Chinese fabrikant ook aan een derde variant, namelijk een gouden OnePlus 5.

De OnePlus 5 is beschikbaar in de kleur Slate Grey, met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De smartphone is ook verkrijgbaar in de kleur Midnight Black. Deze variant beschikt over 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Heb je liever een smartphone met een lichte behuizing, dan kun je helaas alleen gaan voor de OnePlus 3 of OnePlus 3T. Deze toestellen zijn namelijk verkrijgbaar in de kleur Soft Gold.

Het lijkt er echter op dat OnePlus mogelijk ook een gouden uitvoering van de OnePlus 5 zal introduceren. Bij de Chinese instantie TENAA is namelijk een aanvraag binnengekomen voor een gouden OnePlus 5.

Specificaties OnePlus 5
De OnePlus 5 beschikt over een 5,5-inch HD-AMOLED scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 2,45Ghz Snapdragon 835-processor, een 3300mAh accu, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een dual-camera aan de achterkant en een 16 megapixel camera aan de voorkant. De Slate Grey versie kost 499 euro terwijl de Midnight Black versie voor 559 euro over de toonbank gaat.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.