Specificaties Google Pixel 2 en Pixel 2 XL Opgedoken

Google-PixelOp het internet zijn details opgedoken van de onaangekondigde Google Pixel 2 en Pixel 2 XL. De toestellen krijgen een nieuw uiterlijk en een groter scherm.

De nieuwe Pixel smartphones worden waarschijnlijk gemaakt in samenwerking met LG. Volgens een eerder gelekte benchmark beschikken de toestellen over een Snapdragon 835-processor en een beeldverhouding van 18:9. XDA zou nu meer specificaties en het uiterlijk van de toestellen in handen hebben.

Volgens de bron beschikt de Pixel 2 XL, met codenaam “Taimen” over een 2.45GHz Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 5.99-inch QHD OLED-scherm met kleinere schermranden. Veel mensen vinden dat de huidige Pixel XL te dikke bezels heeft.

De Pixel 2 XL krijgt een metalen behuizing met een gedeeltelijke glazen achterkant. Op deze achterkant zit een camera met dual-flitser en een vingerafdrukscanner.

GooglePixel_2

Volgens dezelfde bron is HTC verantwoordelijk voor de kleinere Pixel 2. De Pixel 2 heeft de codenaam ‘walleye” en beschikt over een 4.97-inch Full HD OLED-scherm, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Het uiterlijk van de Pixel 2 is bijna identiek aan het uiterlijk van zijn voorganger, maar een koptelefoonaansluiting ontbreekt.

Google zal de nieuwe Pixel-toestellen waarschijnlijk in september of oktober introduceren, tegelijk met de release van Android 8.0.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.