OnePlus 5 Herstart Na Bellen Alarmnummer

oneplus5-headerDe OnePlus 5 heeft een zeer opmerkelijk probleem. Amerikaanse gebruikers melden namelijk dat hun toestel spontaan opnieuw opstart als zij het alarmnummer 911 bellen.

Op de website Reddit zijn de eerste berichten opgedoken over dit opmerkelijk probleem. Zo schrijft Nick Morrelli dat zijn toestel opnieuw opstartte toen hij 911 wilde bellen, vanwege een brand in Seatle. Hij is niet de enige gebruiker die dit heeft ervaren. Ook het Britse alarmnummer 999 zou dit probleem veroorzaken.

OnePlus heeft in een reactie aan The Verge laten weten dat het bedrijf onderzoek doet naar het probleem. “We hebben de klant gecontacteerd en kijken momenteel naar het probleem. We vragen iedereen met dezelfde klachten contact met ons op te nemen via support@oneplus.net.

Het is niet voor het eerst dat OnePlus 5-gebruikers tegen een probleem aanlopen. Zo klagen verschillende gebruikers over een zogeheten “jelly scrolling effect”, dit blijkt te komen doordat OnePlus het scherm ondersteboven heeft gemonteerd. Ook werkte de 4G-verbining de eerste dagen na de officieel lancering niet op het netwerk van Vodafone. Dit probleem is ondertussen gelukkig opgelost.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.