“Introductie Samsung Galaxy Z Fold 2 Toch Wel Op 5 Augustus”

Samsung_Galaxy_FoldUit een Tweet van Samsung kunnen we opmaken dat de fabrikant van plan is om op 5 augustus de Galaxy Z Fold 2 te introduceren. Eerdere geruchten spraken dit nog tegen. Als Samsung de Galaxy Z Fold 2 inderdaad op deze dag wil introduceren krijgen we tijdens het Unpacked-event een hele hoop nieuwe producten te zien.

Galaxy Unpacked 2020 lijkt een zeer groot evenement te worden. Zo krijgen we op 5 augustus onder de Galaxy Note 20-serie te zien, maar doet een Tweet van Samsung met de tekst “1 vouw, eindeloze mogelijkheden. Unpacked op 5 augustus 2020.” vermoeden dat we ook de opvolger van de Galaxy Fold te zien krijgen. Een video bij de Tweet toont het ontwerp van een vlinder. Samsung gebruikte ditzelfde ontwerp voor de eerste Galaxy Fold.

De geruchten spreken verder over de introductie van de nieuwe Galaxy Flip, nieuwe tablets, de Galaxy Buds Live en een nieuwe Galaxy Watch. Galaxy Unpacked 2020 start op 5 augustus om 16:00 uur Nederlandse tijd. Wij zullen alle details van de nieuwe producten na de presentatie met jullie delen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.