Nieuwe Renders Xiaomi Mi Mix 2 Opgedoken

Xiaomi Mi Mix 2 render 1Xiaomi zal binnenkort de opvolger van de opvallende Xiaomi Mi Mix introduceren. Van de phablet met zeer dunne bezels zijn nu echter opnieuw renders uitgelekt. We zien op deze renders onder andere de selfie-camera in de rechter onderhoek.

Xiaomi begon een nieuwe trend nadat de Chinese fabrikant de Mi Mix op de markt bracht. Dit toestel had opvallend dunne randen aan zowel de zijkanten als aan de bovenkant. Sindsdien zien we steeds meer smartphones met dunne bezels op de markt verschijnen, maar wij zijn erg benieuwd of Xiaomi ons opnieuw kan verrassen met de nieuwe Xiaomi Mi Mix 2.

Xiaomi zal de Mi Mix 2 op 11 september officieel presenteren, maar er zijn al verschillende keren details, renders en foto’s van de smartphone uitgelekt. Dit keer zijn er renders gedeeld op de Chinese website Weibo. We zien niet alleen opvallend dunne randen aan de bovenkant en zijkanten, maar ook aan de onderkant. We zien rechtsonder nog net genoeg ruimte voor de selfie-camera.

Xiaomi Mi Mix 2 render 2

We zullen nog even moeten wachten op de officieel introductie om te zien hoe dun de bezels daadwerkelijk zijn. Vaak zien toestellen er op renders namelijk net even wat beter uit dan in het echt.

De Xiaomi Mi Mix 2 beschikt intern waarschijnlijk over een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 19 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 4500mAh accu. Op 11 september zal Xiaomi de specificaties officieel bekendmaken.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.