Samsung’s Opvouwbare Smartphone Opnieuw Opgedoken

Samsung-vouwbare-smartphoneSamsung heeft in 2013 al een prototype van een vouwbare smartphone gepresenteerd en sindsdien werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant hard om een verbeterde versie werkelijkheid te maken. Samsung heeft onlangs aangekondigd dat, als alles volgens plan gaat, de eerste vouwbare smartphone in 2018 zal worden gepresenteerd. Nu is de opvouwbare vlaggenschip in Zuid-Korea gecertificeerd, waardoor de officieel introductie steeds dichterbij komt.

In Zuid-Korea certificeert The National Radio Agency alle smartphones voordat ze op de markt gebracht kunnen worden. Nu is een toestel met modelnummer SM-G888No opgedoken, hetzelfde toestel dat in juli al zijn Bluetooth-certificatie ontving. Nu de SM-G888No al verschillende certificaten heeft ontvangen, is het goed mogelijk dat de smartphone binnen een korte tijd al zal worden gelanceerd.

Wanneer dit zal zijn is onduidelijk, maar het is mogelijk dat Samsung begin 2018 eerst een beperkte oplage uit zal brengen, waarna later in 2018 een volledig opvouwbaar vlaggenschip zal worden uitgebracht. Op deze manier kan Samsung de markt testen en eventuele problemen oplossen, voordat de vouwbare smartphone beschikbaar zal zijn voor het grote publiek.

bron [letsgodigital]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.