Specificaties Google Pixel 2 En Pixel 2 XL Gelekt

Google-PixelOp het internet zijn opnieuw specificaties van de aankomende Google Pixel 2 en Pixel 2 XL opgedoken. De toestellen beschikken over high-end specificaties en dunne schermranden.

We krijgen op 4 oktober de opvolgers van de Pixel-smartphone te zien, die onder de namen Pixel 2 en Pixel 2 XL op de markt zullen verschijnen. De Pixel-smartphones van Google draaien op stock-Android en ontvangen als eerste de nieuwste Android-updates.

Pixel 2 XL

Volgens de laatste geruchten beschikt de Pixel 2 XL over een OLED-scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, een Snapdragon 835-processor, 64GB of 128GB opslagruimte, een USB C-poort, een 3520 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een waterdichte behuizing (IP67).

Het scherm is waarschijnlijk 6-inch groot en heeft een screen-to-body ratio van 80 tot 85 procent. De smartphone beschikt net als de HTC U11 over een knijpgevoelige behuizing. Een 3.5mm headphone jack ontbreekt.

Pixel 2

De Pixel 2 krijgt een kleiner scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels en een kleinere accu met een capaciteit van 2700 mAh.

Op 4 oktober zal Google beide toestellen officieel introduceren. We moeten dus nog een paar dagen wachten voordat we de bovenstaande specificaties kunnen bevestigen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.