Verschillende Renders Van Samsung Galaxy A5 (2018) En Galaxy A7 (2018) Gelekt

Samsung_Galaxy_A5-A7-2018-renders-onleaksDe bekende tech-lekker @onleaks heeft verschillende renders van de Samsung Galaxy A5 (2018) en de Galaxy S7 (2017) gedeeld. Op deze renders zien we dat de toestellen een premium uitstraling hebben.

De Galaxy A-serie van Samsung bestaat uit mid-range toestellen met een premium uitstraling. De Galaxy A-toestellen die Samsung in 2018 zal introduceren beschikken waarschijnlijk over een Infinity Display, oftewel een langer scherm met zeer dunne schermranden. Hierdoor krijgt de Galaxy A-serie een nog luxere uitstraling.

Op de onderstaande 3D-renders, die zijn gebaseerd op fabrieksbestanden, zien we heel duidelijk hoe het Infinity Display er op de Galaxy A5 (2018) en Galaxy A7 (2018) uit komt te zien. Aangezien het hier niet om uiteindelijke persrenders gaat missen er nog wel een aantal details. Zo is @onleaks bijvoorbeeld vergeten om de LED-flash toe te voegen. Ook zien we geen Bixby-knop, alhoewel het ook mogelijk is dat deze simpelweg niet aan de smartphones zal worden toegevoegd.

De Galaxy A5 (2018) krijgt naar verwachting een 5,5-inch Full HD-scherm en de Galaxy A7 (2018) een 6-inch Full HD-scherm. Beide toestellen zijn waarschijnlijk uitgerust met een Exynos 7885-processor en 4GB werkgeheugen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.