Razer Phone Officieel Geïntroduceerd

Razer PhoneDe gamingfabrikant Razer heeft zojuist de eerste smartphone van het bedrijf geïntroduceerd. De Razer Phone is een 5,7-inch toestel met krachtige specificaties en een dual-camera.

Razer heeft de eerste smartphone van het bedrijf tijdens een presentatie in Londen officieel aangekondigd. Het toestel beschikt over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een refresh rate van 120 Hz. Het scherm heeft vrij dikke schermranden.

Intern vinden we een Snapdragon 835-processor, 8GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 4000mAh accu, stereo-speakers met Dolby Atmos-ondersteuning aan de voorkant, een USB C-aansluiting en een vingerafdrukscanner in de powerknop aan de zijkant. De Razer Phone heeft een aluminium behuizing en draait op Android Nougat 7.1.1 (Nougat). Een 3.5mm headphone jack ontbreekt.

De Razer Phone is vanaf 17 november verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor een adviesprijs van 749 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.