“Xiaomi Mi 7 Krijgt Snapdragon 845-processor En Dunne Schermranden”

Xiaomi Mi Mix 2Er zijn geruchten opgedoken over een nieuwe Xiaomi-smartphone. De Chinese fabrikant zou de Xiaomi Mi 7 op de markt willen brengen, die onder andere moet gaan beschikken over een Qualcomm Snapdragon 845-processor en hele dunne schermranden. 

Xiaomi is één van de grootste smartphone fabrikanten ter wereld. Dit is onder andere te danken aan de aantrekkelijke geprijsde smartphones met een premium uitstraling en krachtige specificaties. De onaangekondigde Xiaomi Mi 7 zal een high-end toestel worden die net als de Mi Mix-serie hele dunne schermranden krijgt. Het 6-inch OLED-scherm is afkomstig van Samsung en heeft een beeldverhouding van 18:9.

Aan de achterkant van de Xiaomi Mi 7 zit een vingerafdrukscanner. Intern vinden we volgens de geruchten een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 16 megapixel dual-camera met een diafragma van f/1.7.

Aangezien het voor het eerst is dat er geruchten over de Xiaomi Mi 7 opduiken, raden wij aan om deze voorlopig nog met een korrel zout te nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.