Poco F2 Pro Ontvangt Android 11-update

Poco_F2_ProXiaomi is begonnen met de uitrol van Android 11 voor de Poco F2 Pro. De Poco F2 Pro verscheen in mei van dit jaar op de markt met Android 10. De Android 11-update komt samen met de MIUI 12-schil die verschillende verbeteringen met zich meebrengt.

Drie maanden na de officiële lancering van Android 11 komt de nieuwste versie van het besturingssysteem binnen op de Poco F2 Pro toestellen. De update met versienummer V12.2.1.0.RJKMIXM is 3GB groot en brengt verschillende nieuwe functies voor de camera met zich mee, waaronder nieuwe AI-watermerken en nieuwe templates voor het maken van vlogs. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van alle nieuwe functies die Google aan Android 11 heeft toegevoegd en de layout wijzigingen van de MIUI 12-schil.

De update rolt geleidelijk uit waardoor het even kan duren voordat je de update kunt downloaden. Je ontvangt een notificatie zodra de update voor jouw toestel klaarstaat. Je kunt ook handmatig op updates controleren via “Instellingen” -> “Over deze telefoon” -> “MIUI-versie“.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.