Evan Blass Lekt Afbeelding Van Alcatel Idol 5

Alcatel-Idol-5De bekende lekker Evan Blass heeft op zijn Twitter-account een foto gepubliceerd waarop de Alcatel Idol 5 te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone aan de onderkant vrijwel geen schermrand heeft, maar aan de bovenkant wel. Hierdoor heeft de smartphone een vrij uniek design.

Evan Blass is een doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker die regelmatig juiste informatie deelt via zijn Twitter-account. Hierdoor nemen wij afbeeldingen en specificaties die via Blass naar buiten worden gebracht altijd serieus. Ditmaal is er een afbeelding opgedoken van de Idol 5, een vlaggenschip-toestel van Alcatel. Op de afbeelding zien we de datum 26 februari, wat waarschijnlijk de dag is waarop de smartphone officieel zal worden aangekondigd.

Alcatel Idol 5

Alcatel lijkt de smartphone te hebben uitgerust met een 18:9-beeldscherm. Dit scherm heeft aan de zijkanten en aan de onderkant dunne schermranden. Aan de bovenkant is nog wel veel ruimte overgelaten voor de camera, speaker en sensoren. Aan de achterkant zien we een enkele camera met flitser en een vingerafdrukscanner.

Waarschijnlijk bestaat de behuizing uit geborsteld aluminium en krijgt de Alcatel Idol 5 zijn energie van een 3000mAh accu. Over minder dan twee maanden komen we te weten of deze details kloppen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.