Productverpakking En Specificaties Van Samsung Galaxy S9 Uitgelekt

Samsung Galaxy S9 rendersSamsung zal over anderhalve maand de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ introduceren. Er is nu echter al een foto opgedoken waarop de productverpakking van de Galaxy S9 te zien zou zijn. Hierdoor weten we meer over de specificaties van de smartphone.

Als de verpakking op de onderstaande foto echt is, dan beschikt de Samsung Galaxy S9 over een 5,8-inch AMOLED-scherm met een Quad HD+ resolutie, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera met een diafragma van F1.5/F2.4 aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, stereo-speakers van AKG, oordopjes van AKG en ondersteuning voor draadloos opladen.

Galaxy-S9-verpakking-specificaties

Het valt op dat de Galaxy S9 een variabele diafragma krijgt. Net als een systeemcamera kan er dus mechanisch gewisseld worden. Eind 2017 bracht Samsung al een high-end klaptelefoon uit in China die over een vergelijkbare camera beschikt. Ook staat er dat de camera “Super Slow-mo” heeft. Met Super Slow-mo is het mogelijk om video’s met heel veel beelden per seconden op te nemen, waardoor je een extreme slowmotion creëert.

Neem gelekte foto’s altijd met een korrel zout, maar de specificaties klinken erg geloofwaardig.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.