Beveiligingsupdate Januari Nu Beschikbaar Voor Samsung Galaxy S7 In Nederland

samsung-galaxy-s7De beveiligingsupdate van januari is vanaf nu beschikbaar voor de Samsung Galaxy S7 in Nederland. Op dit moment gaat het enkel om de unbranded Galaxy S7. Naar verwachten is de update op zeer korte termijn ook beschikbaar voor de Galaxy S7 Edge.

Maandelijks introduceert Google een nieuwe beveiligingsupdate die als eerste binnenkomt op de Nexus- en Pixel-toestellen. Deze maandelijkse update pakt de laatste lekken aan, waardoor de smartphones weer een stukje veiliger zijn. De update van januari komt nu binnen op de Galaxy S7 onder firmwareversie G930FXXS1DRA6. Google heeft de januariupdate voorzien van 93 fixes voor het Android besturingssysteem. Samsung heeft zelf ook 13 verbeteringen toegevoegd.

De update is slechts 22MB groot en is te downloaden via OTA “Over-The-Air”. Op dit moment is de update alleen beschikbaar voor de unbranded Galaxy S7. Mensen die de smartphone hebben aangeschaft via Vodafone of T-Mobile moeten nog even geduld hebben. De update kan ieder moment ook uitrollen naar de unbranded-versie van de Galaxy S7 Edge. 

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.