Samsung Hervat Uitrol Android 8.0 Voor Galaxy S8(+)

Android-8.0-OreoEerder deze maand stopte Samsung de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+, omdat de update bij verschillende gebruikers problemen veroorzaakte. Deze problemen zijn nu aangepakt, waardoor de uitrol van de Oreo-update zojuist weer is hervat in Duitsland.

Op 12 februari startte Samsung de uitrol van Android 8.0 voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+. De update kwam als eerste binnen in Turkije, Noorwegen, India, België, Duitsland, Frankrijk, en Polen. Nederland zou een week later volgen, maar vanwege reboot-problemen moest Samsung de uitrol twee dagen later alweer staken.

Samsung heeft waarschijnlijk een oplossing gevonden voor de spontane reboots, want de uitrol van Oreo is nu weer hervat in Duitsland. De update voor de Galaxy S8 heeft versienummer “G950FXXU1CRB7” en de Galaxy S8+ heeft versienummer “G955XXU1CRB7”. Gebruikers die de Oreo-update eerder al hebben gedownload moeten nog eens 530MB extra downloaden.

Wanneer de update in Nederland zal worden uitgerold is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk hoeven we niet heel lang meer te wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.