ALLCALL Atom: Budget-smartphone Met Dual-camera Voor €58,-

ALLCALL-Atom-smartphoneOndanks dat de vlaggenschip toestellen van Apple en Samsung steeds duurder worden, zijn er tegenwoordig steeds meer degelijke smartphone voor weinig geld verkrijgbaar. De ALLCALL Atom is één van deze smartphones, die zojuist op de markt is verschenen voor slechts 58 euro. Voor deze prijs krijg je zelfs een dual-camera aan de achterzijde.

De ALLCALL Atom is een budget-smartphone met een metalen frame die beschikt over een 5,2-inch IPS-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,3GHz MTK6737 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (8MP + 2MP) aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning en een 2100mAh accu.

ALLCALL Atom zwart

Je krijgt niet de hoogste cameraresolutie of de grootste accu, maar we praten hier over een toestel van nog geen zes tientjes. Hiervoor krijg je een metalen behuizing, een dual-camera, ondersteuning voor twee SIM-kaarten, uitbreidbare opslagruimte en een compacte 5,2-inch smartphone. De ALLCALL Atom draait op Android Nougat en is hier verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud. De aanbieding is geldig tot 5 februari.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.