Specificaties Motorola One Power Opgedoken

Motorola-One-PowerBij de Chinese keuringsinstantie TENAA zijn specificaties opgedoken van de Motorola One Power. De mid-range smartphone is onder andere uitgerust met een Snapdragon 636-processor. Naast de specificaties zijn er bij de keuringsinstantie ook een aantal afbeeldingen van de smartphone te zien.

Als we de geruchten mogen geloven zal Lenovo op 2 augustus de Motorola One en de Motorola One Power introduceren. De Motorola One Power is nu opgedoken bij de keuringsinstantie TENAA. Bij de keuring worden zowel specificaties genoemd als afbeeldingen getoond.

Motorola-One-Power-TENAA

Volgens de informatie beschikt de Motorola One Power over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels en een notch. Binnenin vinden we een Snapdragon 636-processor, 3GB, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 4850 mAh accu.

De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo) en is onderdeel van het Android One-programma van Google. Het is nog onduidelijk of de Motorola One Power ook in de Benelux op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.