LG Bevestigt Komst LG V30 2018

LG V30 smartphoneDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft aangekondigd dat het bedrijf tijdens de Mobile World Congress eind deze maand een 2018 versie van de LG V30 zal introduceren. De smartphone krijgt verschillende “Artificial Intellegence” functies.

LG heeft de introductie van de LG G7 uitgesteld tot een nog onbekende datum. Toch krijgen we tijdens de MWC een nieuwe smartphone van LG te zien. Het gaat om een verbeterde versie van de LG V30. Hiermee bevestigt LG het bericht van enkele dagen geleden.

De 2018 versie van de LG V30 komt in grote lijnen waarschijnlijk overeen met de originele LG V30. Wel krijgt de vernieuwde LG V30 meer opslagruimte en mogelijk meer werkgeheugen. Ook zullen er softwareverbeteringen worden doorgevoerd, waardoor de smartphone over verschillende AI-functies zal gaan beschikken. In ons vorige bericht schreven we al over de Lens-functie, waarbij de camera objecten kan herkennen.

LG zal naar verwachting al voor de Mobiel World Congress de details van de nieuwe LG V30 bekendmaken, waarna de smartphone tijdens het evenement te bewonderen zal zijn.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.