Nieuwe Afbeeldingen Tonen Aankomende Samsung Galaxy Watch 6-serie

Samsung zal eind deze maand zijn nieuwste smartwatch introduceren en op het internet zijn nu nieuwe afbeeldingen opgedoken waarop deze smartwatch te zien is. De beelden tonen zowel de Galaxy Watch 6 als de Galaxy Watch 6 Classic.

Samsung heeft op 26 juli een Galaxy Unpacked-evenement ingepland waar de Zuid-Koreaanse fabrikant onder andere de Galaxy Z Fold 5 en de Galaxy Z Flip 5 zal introduceren. We verwachten echter ook nog een aantal andere producten, waaronder de Galaxy Watch 6-serie. Deze serie bestaat uit twee modellen die nu te zien zijn op de onderstaande afbeeldingen.

De afbeeldingen zijn op Twitter gedeeld door SnoopyTech en tonen de 40mm- en 44mm-modellen van de Galaxy Watch 6 en de 43mm- en 47mm-modellen van de Galaxy Watch 6 Classic. De Classic-uitvoering heeft een draaiende ring rondom het scherm die je kunt gebruiken om door de interface te navigeren. De beelden tonen een verfijnd ontwerp met een groter scherm. Verder verwachten we accuratere sensoren en een verbeterde accuduur. Samsung heeft zelf echter nog geen specificaties bekendgemaakt.

Na de officiële introductie op 26 juli zullen wij alle details met jullie delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.