Wiko View2 En View2 Pro Geïntroduceerd Tijdens MWC

Wiko-View2-smartphoneDe Franse fabrikant Wiko heeft tijdens de Mobile World Congress twee opvallende smartphones gepresenteerd. De zogeheten Wiko View2 en View2 Pro hebben een grote screen-to-body verhouding met een ‘notch’ voor de selfie-camera.

Zowel de View2 als View2 Pro hebben een 19:9-breedbeeldscherm met een inham voor de selfie-camera. Dit scherm in combinatie met de dunne schermranden en de metalen behuizing geven de smartphones een premium-uitstraling.

De smartphones beschikken verder over een Snapdragon 435-processor, 3GB (View2) of 4GB (View2 Pro) werkgeheugen, 32GB (View2) of 64GB (View2 Pro) opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000 mAh accu, NFC-ondersteuning en Android 8.0 (Oreo). De selfie-camera is voorzien van Big Pixel-technologie en een f/2.0-diafragma. Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera (View2) of een 16 megapixel dual-camera (View2 Pro). De camera van de View2 Pro heeft een f/1.75 diafragma.

Wiko-View2Pro-smartphone

De Wiko View2 ligt vanaf april in de winkels voor 199 euro. De Wiko View2 Pro verschijnt in mei op de markt met een adviesprijs van 299 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.