ZTE Introduceert Blade V9 En Tempo Go Met Android Go

ZTE-Blade-V9-smartphoneDe Chinese fabrikant ZTE heeft tijdens de Mobile World Congress twee nieuwe smartphones geïntroduceerd. De ZTE Blade V9 is een krachtige mid-ranger, terwijl de ZTE Tempo Go een budget-smartphones is die draait op Android Go.

ZTE Blade V9
De Blade V9 is een 5,7-inch smartphone met een Full-HD+ resolutie en een 18:9 beeldverhouding. De randen rondom het scherm zijn redelijk dun. De behuizing bestaat voor het grootste gedeelte uit glas.

ZTE-Blade-V9

Intern vinden we een Snapdragon 450-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 3200 mAh accu en een 16 megapixel + 5 megapixel f/1.8 dual-camera aan de achterkant. De ZTE Blade V9 draait op Android 8.1 (Oreo) en zal op de markt verschijnen voor rond de 300 dollar.

ZTE Tempo Go
Tijdens de Mobile World Congress zijn verschillende smartphones geïntroduceerd die draaien op Android Go, een lichtere versie van Android. Dit is nodig omdat de specificaties van deze toestellen minimaal zijn.

De Tempo Go beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 854 x 480 pixels, een Snapdragon 210-processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en 3G-ondersteuning. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 79 dollar.

ZTE-Tempo-Go

Beide toestellen verschijnen waarschijnlijk niet op de Nederlandse markt.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.