“Huawei Werkt Aan Porsche Design-editie Van P20-smartphone”

Huawei-P20-Porsche-Design-fotoWe verwachten op 27 maart de introductie van drie nieuwe Huawei-smartphones, die onder de namen P20, P20 Lite en P20 Pro op de markt zullen verschijnen. Huawei werkt volgens de laatste geruchten echter aan een vierde variant, die onder de naam P20 Porsche Design zal worden geïntroduceerd. Van de Huawei P20 Porsche Edition zijn nu foto’s opgedoken.

Huawei heeft in het verleden vaker een luxere uitvoering van een top-smartphone onder de naam ‘Porsche Design’ uitgebracht. Dit zal volgens een Chinese bij de Huawei P20-serie niet anders zijn. De bron heeft twee foto’s gedeeld waarop de smartphone te zien zou zijn.

Op de bovenstaande foto’s zien we dat de Huawei P20 Porsche Design net als de P20 Pro drie camera’s aan de achterzijde heeft. Het gaat waarschijnlijk om een groothoeklens, een telelens en een normale lens. Tussen de lenzen zien we een led-flitser.

Het is moeilijk te zien, maar het lijkt erop dat de ‘notch’ niet aanwezig is op de Huawei P20 Porsche Design. Ook zien we geen vingerafdrukscanner. Mogelijk is de vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm. Er zijn nog geen specificaties uitgelekt, maar de Huawei P20 Pro beschikt over een HiSilicon Kirin 970-processor, dus we verwachten minstens zo’n krachtige processor in de Porsche Design-uitvoering.

De Huawei P20 Porsche Design krijgt volgens de bron een adviesprijs mee van 10.000 Yuan, omgerekend ongeveer €1200,-. Dit is een forse prijs voor een smartphone. De P20 Lite, P20 en P20 Pro gaan naar verwachting over de toonbank voor €369,-, €679,- en €899,- .

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.