“HTC U12+ Wordt Enige Vlaggenschip In 2018”

HTC U12 foto 5G evenement 2Vorig jaar bracht HTC maar liefst drie vlaggenschip-toestellen op de markt, maar dit jaar krijgen we waarschijnlijk maar één vlaggenschip te zien. Volgens de laatste geruchten is de HTC U12+ namelijk de enige vlaggenschip-smartphone die de Taiwanese fabrikant in 2018 zal introduceren.

HTC focust zich steeds minder op de productie van smartphones en steeds meer op virtual reality-producten. Dit zien we onder andere in het aantal toestellen dat de fabrikant dit jaar zal introduceren. Vorig jaar introduceerde HTC de high-end HTC U Ultra, daarna de HTC U11 en ten slotte met de U11+. Dit jaar zal HTC volgens HTCsource enkel de HTC U12+ introduceren. Er komt dus geen HTC U12. Volgens dezelfde bron stopt HTC ook met de U Play- en U Ultra-toestellen.

Naar verwachting krijgt HTC’s nieuwe vlaggenschip-smartphone een flinke adviesprijs mee. De smartphone moet volgens de tech-lekker Evan Blass namelijk gaan concurreren met de Samsung Galaxy S9+, die voor 950 euro over de toonbank gaat. De HTC U12+ zal waarschijnlijk in mei op de markt verschijnen.

Eerder zijn al veel specificaties uitgelekt van de HTC U12+. Zo beschikt de smartphone waarschijnlijk over een 6-inch LCD-scherm met een WQHD+ resolutie, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16MP + 12MP dual-camera aan de achterkant, een 8MP + 8MP dual-camera aan de voorkant en een 3.420mAh accu. De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.