Chinese Producent Oppo Komt Naar Nederland

OPPO R15De Chinese fabrikant Oppo komt officieel naar Nederland. De meeste mensen kennen Oppo van de smartphones, waarvan de Oppo R15 de nieuwste vlaggenschip is.

Oppo is onderdeel van BBK Elektronics. Onder dit bedrijf vallen ook de merken Vivo en OnePlus. Dit is dan ook de reden dat de smartphones van Oppo en OnePlus veel op elkaar lijken. Oppo is vooral populair in Azië, maar het bedrijf wil zich nu ook gaan focussen op de Europese markt. Nederland is één van de eerste landen waar Oppo zich zal gaan vestigen. Oppo gaat de concurrentie aan met merken als Samsung, Apple, LG, HTC en Sony.

Oppo heeft op LinkedIn verschillende vacatures geplaatst voor een baan in Rotterdam. Het bedrijf is onder andere opzoek naar een after-sales medewerker en een sotware testing-medewerker. De testing-medewerker zal toestellen gaan testen op de Nederlandse netwerken voordat ze in de winkels verschijnen.

Chinese fabrikanten zijn steeds actiever in Nederland. Zo zijn Xiaomi-toestellen bij steeds meer winkels verkrijgbaar en hebben Xioami en OnePlus ook plannen om een Nederlands team op te zetten. Op welke manier Oppo actief zal zijn in Nederland is nog onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.