Android 8.0 (Oreo) Voor Galaxy A5 (2017) Uitgerold In Nederland

Samsung-Galaxy-A5-2017-zwartSamsung is begonnen met de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de Galaxy A5 (2017) toestellen in Nederland. De update, die ook Experience 9.0 met zich meebrengt, komt als eerste binnen op unbranded toestellen.

De Oreo-update was al even beschikbaar voor de Galaxy A5 (2017) in Rusland, maar nu is de update ook binnengekomen in Nederland. De update met firmwareversie A520FXXU4CRDA is 1227MB groot en brengt naast Android 8.0 (Oreo) ook de beveiligingsupdate van april met zich mee.

Android 8.0 brengt verschillende nieuwe functies en verbeteringen met zich mee. Zo heeft de update een beter geheugenbeheer, een vernieuwde interface met uitgebreidere icoontjes, een uitgebreidere Always On Display en meer opties voor Samsung Cloud. Ook moet het geheel stabieler en zuiniger draaien.

De Oreo-update komt als eerste binnen op de unbranded Galaxy A5. Dit zijn toestellen die niet zijn gekocht bij een provider zoals Vodafone of T-Mobile. De komende weken zal de update ook beschikbaar worden gemaakt voor de branded Galaxy A5 (2017).

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.