OnePlus Toont OnePlus 6 Silk White Limited Edition

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6OnePlus heeft op Twitter een afbeelding gedeeld van de OnePlus 6 Silk White Limited Edition. Deze witte variant met gouden tinten is vanaf 5 juni verkrijgbaar.

De nieuwste vlaggenschip-smartphone van OnePlus is momenteel verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Mirror Black. Vanaf 5 juni is echter een nieuwe kleurencombinatie verkrijgbaar, namelijk Silk White Limited Edition. Deze uitvoering heeft een witte behuizing met gouden tinten, maar de interne specificaties blijven gelijk.

OnePlus-6-Silk-White-Limited-Edition

De OnePlus 6 is een high-end toestel en beschikt onder andere over een 6,28-inch AMOLED-scherm met dunne randen, een resolutie van 2280 x 1080 pixels en een notch aan de bovenkant van het scherm. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 16MP + 20MP dual-camera aan de achterkant, een 16MP camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3300mAh accu, NFC-ondersteuning en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De goedkoopste configuratie gaat voor 519 euro over de toonbank.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.