Foto’s Tonen BlackBerry Key2

BlackBerry-Key2Later vandaag zal de BlackBerry Key2 officieel worden gepresenteerd, maar vlak voor de lancering zijn een aantal foto’s uitgelekt waarop de smartphone duidelijk van alle kanten te zien is.

Dankzij de onderstaande gelekte foto’s weten we nu hoe de opvolger van de BlackBerry KeyOne er uit komt te zien. De foto’s zijn gedeeld door Evan Blass op zijn Twitter-pagina @EVLeaks, een doorgaans betrouwbare bron.

De BlackBerry Key2 lijkt op verschillende punten veel op zijn voorganger. Zo heeft de smartphone een zwarte achterkant met een een reliëf, een metalen frame en aan de voorkant een touchscreen met een fysiek toetsenbord. Waarschijnlijk gaat het opnieuw om een 4,5-inch scherm. De schermen rondom het scherm lijken iets kleiner.

Ditmaal zien we knoppen aan de rechterzijde inplaats van de linkerzijde. Aan de achterkant zien we ditmaal ook een dual-camera inplaats van een enkele camera.

Voor details over de interne specificaties hoeven we niet lang meer te wachten. TCL, de fabrikant verantwoordelijk voor de productie van BlackBerry-smartphones, zal de Key2 namelijk later vandaag officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.