Zeer Mooie UMIDIGI Z2-smartphone Kost Deze Week Slechts €217

UMIDIGI-Z2Deze week is de UMIDIGI Z2-smartphone met korting verkrijgbaar in de GearBest webwinkel. De smartphone met hoge screen-to-body ratio, mooie twilight achterkant en krachtige specificaties kost deze week slechts €217.

De UMIDIGI Z2 is de nieuwste smartphone van UMIDIGI die mede dankzij het design en de aantrekkelijke adviesprijs veel aandacht weet te trekken. Zo kost de smartphone momenteel slechts iets meer dan 200 euro. Hiervoor krijg je een 6,2-inch scherm met een hoge screen-to-body ratio en een resolutie van 2246 x 1080 pixels. De achterkant valt op vanwege het Twilight kleurenpatroon. Is dit niet jouw smaak dan kun je eventueel ook gewoon kiezen voor een zwarte uitvoering.

Intern vinden we een 2GHz octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, zowel aan de achterkant als aan de voorkant een 16MP + 8MP dual-camera, een grote 3850mAh accu met Fast Charging, dualSIM-ondersteuning en een vingerafdrukscanner. De smartphone draait op Android 8.1 en heeft ondersteuning voor gezichtsherkenning.

UMIDIGI-Z2-smartphone

De UMIDIGI Z2 is hier verkrijgbaar in de kleuren zwart, twilight en twilight zwart. De smartphone kost alleen deze week €217 en er zijn slechts 500 exemplaren voor deze prijs verkrijgbaar. Wees er dus snel bij als je van deze aanbieding gebruik wilt maken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.