Twee Nieuwe LG-smartwatches Met Wear OS Opgedoken Bij De FCC

LG Watch SportDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG werkt aan twee nieuwe smartwatches die draaien op Wear OS. Dit blijkt uit documenten van de Amerikaanse telecomwaakhond FCC. Het is nog onduidelijk wanneer LG de smartwatches officieel zal introduceren.

De FCC heeft informatie online gezet van de LM-W315 en LM-W319. Specificaties van de smartwatches ontbreken nog, maar wel is duidelijk dat beide toestellen draaien op Wear OS van Google. Ook is er ondersteuning voor bluetooth en wifi aanwezig. Informatie over andere verbindingen, afmetingen en details over de processor ontbreken nog.

Wel kwamen eerder dit jaar berichten naar buiten over specificaties van een aankomende LG-smartwatch. Zo werd er gesproken over een combinatie tussen een mechanisch horloge en een volwaardige smartwatch. Intern zou 768MB lpddr3 werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een Snapdragon 2100-processor te vinden zijn. Het ronde scherm is 1,2-inch groot. Aangezien de smartwatches zijn opgedoken bij de FCC lijkt een officiële introductie niet ver weg.

LG-smartwatch-LM-W315-FCC

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.