Specificaties Motorola One Power Gelekt

Motorola-One-PowerEind mei dook voor het eerst informatie op over een nieuwe Motorola-smartphone met de naam Motorola One Power. Nu is er een foto uitgelekt, waarop we niet alleen de One Power zien staan, maar ook de specificaties van de smartphone.

De onderstaande foto is afkomstig van TechiNize en laat zien dat de Motorola One Power een notch aan de bovenkant van het scherm krijgt. Onder het scherm zien we een vrij smalle kin. Het scherm is 6,2-inch groot en heeft volgens de afbeelding een resolutie van 1080 bij 2280 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera, een 8 megapixel selfie-camera en een 3,780mAh accu.

Motorola-One-Power-specificaties

De Motorola One Power draait bij de lancering op Android 8.1 (Oreo) en is hoogstwaarschijnlijk voorzien van Android One. Android One is een stock-versie van Android zonder bloatware. Ook ontvangen toestellen met Android One zeer snel de nieuwste software-updates. Een aantal andere smartphones die op Android One draaien zijn de Xiaomi Mi A1, de General Mobile GM 6, de Nokia 3.1 en de Nokia 5.1. Het is nog onduidelijk wanneer de One Power officieel zal worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.