Honor 50-serie Vanaf 2 November Wereldwijd Beschikbaar

Honor heeft bekendgemaakt dat het bedrijf de Honor 50 en Honor 50 Lite vanaf 2 november wereldwijd zal lanceren. Na de lancering zijn de smartphones, die weer gewoon met Google-diensten worden geleverd, ook in Nederland verkrijgbaar. Honor heeft de Honor 50-serie eerder al in thuisland China uitgebracht.

Niet lang na de Chinese lancering van de Honor 50-serie liet de fabrikant weten weer actief smartphones uit te willen brengen op de Europese markt. Honor is namelijk geen onderdeel meer van Huawei en hoeft zich daardoor niet meer aan de sancties te houden die Huawei door de Amerikaanse overheid opgelegd kreeg. Details ontbraken nog, maar Honor heeft nu laten weten dat de Honor 50 en Honor 50 Lite vanaf dinsdag 2 november in Europa verkrijgbaar zullen zijn voor respectievelijk 529 en 299 euro.

De Honor 50 beschikt onder andere over een 6,57-inch OLED-scherm met een 120Hz-verversingssnelheid, een Snapdragon 778G-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4300 mAh accu met ondersteuning voor 66W snelladen en een vierdubbele camera met een 108MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens, een 2MP dieptelens en een 2MP macrolens. De Honor 50 Lite heeft net zoveel werkgeheugen, opslagruimte en accucapaciteit, maar heeft een 6.67-inch LCD-scherm en een 64MP hoofdlens. De toestellen zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.