Samsung Galaxy Note 9 Sneller Te Koop Vanwege Slechte Verkoop Galaxy S9

Samsung-Galaxy-Note-9-blauwVolgens de laatste geruchten zal de Galaxy Note 9 al in augustus op de markt verschijnen. Samsung zou hiervoor kiezen vanwege de tegenvallende verkoopcijfers van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+.

Samsung zou de uitrol van de Galaxy Note 9 mogelijk moeten versneller om de tegenvallende verkoop van de Galaxy S9 op te vangen. Volgens bronnen zal de phablet al begin augustus op de markt verschijnen. Dit zou betekenen dat de Galaxy Note 9 al gelijk na de officieel introductie op 9 augustus verkrijgbaar zal zijn.

Vooral in China kan Samsung niet concurreren met bedrijven als Huawei, Xiaomi, Oppo en Vivo. Ook buiten China verkoopt de Galaxy S9 minder goed dan de S8, S7 en S6. Dit komt doordat de Galaxy S9 slechts een kleine upgrade is ten opzichte van de Galaxy S8, die ondertussen uiteraard een stuk voordeliger verkrijgbaar is.

In een artikel van China Times staat dat Samsung in 2018 waarschijnlijk minder dan 30 miljoen Galaxy S9-toestellen zal verkopen. De vorige keer dat een Galaxy S-toestel zo “slecht” verkocht was in 2012.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.