“Google Zal Android P Op 20 Augustus Uitbrengen”

Android-PVolgens de tech-lekker Evan Blass zal Google op 20 augustus de nieuwste versie van Android uitbrengen. Evan Blass is een doorgaans betrouwbare bron.

Evan Blass heeft op Twitter een afbeelding van een kalender gedeeld, met in het vakje van de twintigste de letter “P”. Dit is duidelijk een verwijzing naar Android P. De datum is op zich niet heel erg verrassend, aangezien Google vorig jaar op 21 augustus Android Oreo presenteerde.

Google liet in mei al enkele functies van Android P zien. Zo krijgt de nieuwste versie van Android onder andere een nieuwe navigatiebalk, waardoor het mogelijk zal worden om te navigeren via veegbewegingen. Een soortgelijke manier van navigeren kennen we van de iPhone X.

Ook krijgt de niet-storenfunctie een uitbreiding en komt er een dashboard waarop gebruikers kunnen zien hoeveel tijd ze op hun smartphone besteden. We weten nog steeds niet waar Android P voor staat, maar mogelijk staat de letter P voor “Pistachio”. Op 20 augustus krijgen we de officiële naam waarschijnlijk te weten. 

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.