Google Pixel 3 Krijgt Waarschijnlijk Muntkleurige Editie

Google-Pixel-3-teaser-muntkleurEen verborgen teaser op de Japanse Google-site doet vermoeden dat Google de Pixel 3 in een derde kleur op de markt zal brengen, namelijk een muntkleurige editie.

Google zal de Pixel 3 op 9 oktober officieel introduceren. Naast dat er al tal van keren details zijn uitgelekt, hint een teaser nu naar een muntkleurige editie van de smartphone. De teaser is op deze website zichtbaar, waar we in eerste instantie een witte Pixel 3 zien staan. Het Google-logo op de smartphone is echter aanklikbaar. Wanneer je dit doet krijg je de zwarte editie van de smartphone te zien. Wanneer je nog een keer op het logo klikt krijg je echter een muntkleurige editie “samen met confetti” te zien. Dit doet vermoeden dat we dit keer niet alleen uit een witte en zwarte variant van de nieuwe Pixel-smartphones kunnen kiezen, maar ook uit een derde kleur.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Google Pixel 3 onder andere over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1440×2960 pixels, een Snapdragon 845-processor, 4GB werkgeheugen, een 3,520mAh accu, een 12,2 megapixel camera aan de achterkan en één of twee 8 megapixel camera’s aan de voorkant. De Pixel 3 XL heeft een groter scherm met aan de bovenkant een vrij grote notch.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.