Foto Huawei Nova 4 Toont Gat In Scherm Voor Selfie-camera

Huawei-Nova 4-foto-gat-in-schermHuawei heeft aangekondigd dat het bedrijf werkt aan een scherm die er net zo uit ziet als de Infinity O-display van Samsung. Kort na dit nieuws verscheen een foto waarop de Huawei Nova 4 te zien zou zijn, die met dit scherm is uitgerust.

Het scherm van de Huawei Nova 4 is niet voorzien van een notch, maar van een gat. Hierin zit de selfie-camera verwerkt. Het scherm neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag.

Op de foto zien we een man die de smartphone waarschijnlijk moet testen. Daarom zit de smartphone in een hoesje die de rest van het uiterlijk geheim moet houden. Hierdoor kunnen we ook niet precies zien hoe dun de schermranden zijn. Wel valt op dat de man gebruik maakt van een 3.5mm koptelefoon, wat zou betekenen dat de Huawei Nova 4 gewoon is uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Dit zal voor veel mensen een groot pluspunt zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer Huawei de Nova 4 op de markt zal brengen, maar we verwachten dat de Chinese fabrikant de smartphone in januari 2019 zal introduceren. De Huawei Nova 4 zal een aantal weken later eerst in China op de markt verschijnen, waarna de smartphone later ook in andere landen zal worden uitgebracht.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.