Google Pixel 3 Lite en Lite XL Te Zien Op Renders

Google-Pixel-3-Lite-Lite-XL-render2Er zijn nieuwe renders opgedoken waarop we de Google Pixel 3 Lite en Lite XL kunnen bewonderen. De renders van de mid-range smartphones zijn gemaakt door 91mobiles in samenwerking met tech-lekker OnLeaks.

In de onderstaande renders zien we volgens de bron de Lite-versies van de Pixel 3-smartphones. De Pixel 3 Lite zou beschikken over een 5,5-inch-scherm met een 720p-resolutie en een beeldverhouding van 18,5:9. De Pixel 3 Lite XL heeft een 6-inch scherm met verder dezelfde specificaties.

Aan de achterkant zien we een verschil in tint tussen de onderkant en de bovenkant. Aan de voorkant en achterkant zien we een enkele camera. Ook belangrijk is dat het scherm geen notch heeft. Daarnaast is de 3,5mm koptelefoonaansluiting weer aanwezig. Deze aansluiting zit niet meer op de reguliere Pixel 3 en Pixel 3 XL.

Volgens de geruchten beschikken de smartphones verder over een Snapdragon 670 (Lite) en Snapdragon 670 (Lite XL) processor, 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 12 megapixels. De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 8 megapixels.

Het is nog onduidelijk wanneer Google de mid-range smartphones officieel zal introduceren en wat voor adviesprijs de toestellen meekrijgen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.